(IP)Camera’s

Een camerasysteem is meer dan een camera met een recorder. Zeker met de huidige hoge resolutie camera’s is er een enorme datastroom en dataopslag nodig om u op het juiste moment, op een eenvoudige manier, van hoge kwaliteit beelden te voorzien. Niet meer beelden dan u nodig heeft maar zeker ook niet minder beeldmateriaal dan dat u nodig heeft.
Dit vergt het uiterste van de beveiligingsmonteur en deze wordt bij ons dan ook bijgestaan door onze eigen 2e lijns helpdesk. Deze medewerkers zijn dusdanig toegespitst op data en netwerken dat een goede beschikbaarheid van uw camerasysteem gegarandeerd is. Indien camera’s of hele systemen door interne of externe factoren zouden uitvallen krijgt u daar binnen de afgesproken tijd (in de regel binnen 3 minuten) een melding van op uw mobiele telefoon 24/7. Tevens krijgt onze 24/7 servicemonteur daar ook binnen 3 minuten melding van en kan overeenkomstig de service level agreement maatregelen nemen.
Deze service is standaard voor al onze onderhoudsklanten die systemen hebben die daar voor geschikt zijn. Wij kunnen deze service bieden doordat het aantal storingen zo laag is als gevolg van pro-aktief en preventief onderhoud.
Merken die wij onder andere in onderhoud hebben zijn:
-Hikvision
-Milestone
-Mobotix
-Abus
-Xineron
-Axis
-Dahua
-Panasonic